top of page

Brandskyddskompaniet SBG AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande brandmotverkningsarbeten vid nybyggnation, renoveringar och tillbyggnationer. Vi hjälper mestadels företag i Stockholm med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Om oss

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Brandskyddskompaniet SBG AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar.

Kommersiella Projekt 

Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av projektledare och andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med. Brandskyddskompaniet SBG AB är medlem i Byggnads förbund och jobbar enligt kollektivavtal. 

Ring oss idag på 072-320 30 27 för mer information om Brandskyddsmålning i Stockholm.

Lång Branscherfarenhet

Peter Lindqvist

Verksamhetsansvarig

Anders Lindqvist

Projektledare

Christopher Lindqvist

Projektledare

Isabella Lindqvist

Administration

Teamet på Brandskyddskompaniet

Företaget arbetar med de ledande materialtillverkarna i branschen bl.a. Protecta för långsiktiga kundlösningar. Brandskyddskompaniet SBG AB använder CE-märkta, EU-Typgodkända och Svanenmärkta Miljöprodukter. Vi efterlämnar alltid egenkontroller efter utförda arbeten.

Miljö & Hållbarhet

bottom of page