Om Brandskydd

Det finns få saker som kan vara så förödande som en brand. Bränder i byggnader och konstruktioner kan få katastrofala följder. Den primära uppgiften för brandskyddet är att skydda liv, verksamhet och egendom på allra bästa möjliga sätt.

För trygga säkra byggnader

Vi på Brandskyddskompaniet kan erbjuda ett byggnadstekniskt brandskydd så som Brandskyddsmålning, Brandtätning och Brandisolering på rad olika anpassade sätt.

Utifrån gällande lagstiftning tar vi tillsammans med dig som kund fram den absolut bästa lösningen.

Brandskyddsmålning kan utföras på alla typer av trä- och stålkonstruktioner. Vi väljer denna metod till exponerade ytor och använder oss utav en EU typgodkänd miljövänlig brandskyddsfärg.

Följer branschens lagar och normer

Brandskyddskompaniet intygar också att rätt brandklass uppnås genom mätning av färgens tjocklek efter varje utfört arbete.

Som alternativ till Brandskyddsmålning av bärande stålkonstruktioner använder vi även stenull, gipselement, Promatek, Brandgipsskivor etc.

Brett tjänsteutbud

Vi utför även Brandtätning- och ljudtätar kabel-, rör- och Ventilationsgenomföringar i vägg och bjälklag. Vi gjuter även gångbara schaktbottnar utan storleksbegränsningar.

Ring oss idag för nya projekt & samarbeten 076-275 70 01

Kontakta oss idag!

Namn *

Företag

Telefonnummer *

Email *

Beskriv ert behov *

Läs vår integritetspolicy här