Om Brandskyddskompaniet SBG AB

Brandskyddskompaniet SBG AB utför allt inom Brandskydd och Fogning. Företaget startades 2014 av etablerade projektledare med lång erfarenhet i branschen med upptagningsområde i Stor-Stockholm.

Brandtätning & Brandskyddsmålning i Stockholm
För oss på Brandskyddskompaniet är det absolut viktigaste att göra er som kund så nöjd som möjligt och garanterar därför från oss ett professionellt utförande med den senaste tekniken och materialen, vi tänker också kostnadseffektivt, miljövänligt med stor noggrannhet och högsta kvalitet.

Vi hjälper i huvudsak företag och fastighetsägare med Brandskydd, Brandskyddsmålning, Brandtätning, Ljudtätning och Brandisolering. Brandskyddskompaniet har även lång erfarenhet av Fogningsarbeten till bl.a kök, badrum och fasader. Vi efterlämnar egenkontrollen efter utförda arbeten.

Företaget arbetar med de ledande materialtillverkarna i branschen bl.a  Bemix från Finnja för långsiktiga kundlösningar. Brandskyddskompaniet SBG AB använder CE-märkta, EU-Typgodkända och Svanen Miljöprodukter. Vi är är medlemmar i Svenska Fogbranschens Riksförbund, SFR, och är kollektivanslutna via Byggnads, innehar Fora-Försäkringar samt erforderliga entreprenadförsäkringar från Trygg Hansa, och har givetvis ID06 och F-Skattsedel.